måndag 17 mars 2014

Hej där

Sitter här på mitt rum och pluggar och tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg. Mest för att jag inte orkar lära mig fler av kaninens muskler. Och ådror och organ. Har dissekerat en kanin de senaste fyra veckorna och nu är det prov på allt. Skulle kunna lägga in en bild men det vore ju inte snällt mot känsliga läsare.

Vädret här kan inte riktigt bestämma sig så ena dagen är det 0 grader och nästa är det 20. Helgen var hur bra som helst, och jag tillbringade hela lördagen i solen med massa skojiga vänner. I morgon skulle det varit dags för våran andra match, men eftersom det är varning för snö blev den inställd. Ingen ordning någonstans.


Bild från i helgen då vi spelade King på gården. 
Man kunde ju tro att man var tillbaka på Norra Ängby skola. 


fredag 14 mars 2014

Spring Break

Har nyss kommit hem från spring break i Panama City Beach i Florida. Vi bodde 15 tjejer i ett hus som vi hyrde, ca 20 minuter från centrum där alla beachpartyn och klubbar var. Blev att ta en partybuss varje dag för tre dollar, helt klart värt! Kändes som man var med i en collegefilm, varför man inte gjort det här tidigare?? Massa galna amerikanare som dricker ur röda plastmuggar och skapar massa drama hela tiden. Eftermiddagarna spenderades i jacuzzin med pizza och hemgjord sangaria. Mycket mysigt. Sen träffade vi några snygga engelsmän också, och blev arresterade för att vi blev upphämtade av en bil som stannade mitt i vägen. 

 15 amerikanska tjejer i ett hus, beachpary hela dagen, klubbar hela natten. Sjukt kul i en vecka, sjukt skönt när det var över. Efter en vecka var vi alla överens om att det var en av de bästa veckorna vi upplevt, och att vi inte kunde vänta tills vi kunde få komma därifrån. 


Blev en del gruppbilder 
Kine, Chirag, Vilma, jag, Edu, Ryan, Nicole, Michelle, Cameron och någon random (?)


Tre bilder från bussresorna. De två första på väg till stranden, den sista in till stan på kvällen






Gruppbild på stranden 
Cydney, jag, Vilma, Rita, Bailie, Nicole, Michelle 




Konsert, eller nått, på stranden




Happy moment



Mötte ett gäng svenskar




Typiskt Amerikanskt spel. Kasta sandpåse. 



Jag och Michelle 



Och så till sist två bilder på Kine, Vilma och mig. På väg in till stan på kvällen.