fredag 31 januari 2014

Snowday-Funday

Snö är inte så vanligt i North Carolina, men kul är det när det väl kommer, för då får man ledigt från skolan! Varje dag den här veckan har alla suttit inloggade på Twitter, facebook och Campbells hemsida för att få uppdateringar om vädret - och inställda lektioner. I onsdags var vi helt lediga, och vissa som aldrig hade fått uppleva snö förut, testade på att åka pulka för första gången.

Vi hade bara med oss en snowboard, på 9 pers, och Wallmart sålde slut på pulkor. Men inga problem. En ölförpackning fungerade förvånansvärt bra att åka på. 
Jag, Alexis, Scooter och Jarrett




Melissa, jag och Alexis 





Kellsey testade på att åka snowboard efter bilen, ihållandes ett snöre. 




Jag, Melissa, Ashley, Alexis och Kellsey 




Och så måste man ju avsluta med en pyramid. 
Alexis, Ashley, Melissa, Ally, Payton, jag och Kellsey. 




onsdag 29 januari 2014

We're in Miami

Här kommer en liten bildbomb från Miami! Som man kan se har alla bilderna ett gemensamt tema. Blev mest, eller bara, bilder från nattlivet. 






                  
















torsdag 2 januari 2014

Update

Upptäckte att jag glömde typ 1000 bilder så här kommer en lite uppdatering från förra inlägget.Senare får jag uppdatera om Miami och Atlanta resorna också, men som sagt, det blir en annan gång..


Gruppfoto från Thanksgiving. De korta killarna till vänster ställde sig på trappan för att inte se ut som pygmeer, så tyvärr blev våra supersnygga klackar bortklippta i deras försök att försöka dölja det... 



Basketmatch på NC state University



Party bus on our way to a club. Before picture.



Party bus on our way to a club. After picture.



Gruppfoto igen, innan club night



 Beerpong bordet som förvandlades till ett matbord under Thanksgiving


Skridskor med hela gänget. Dock fastnade bara vi på bild.




Ugly Sweatshirt party igen. Här i omklädningsrummet med laget. 


Serverades glass under finalweek nere i lobbyn av vårat hus. Smaskigt study-break. 





Jullov!


Det här inlägget skulle publiceras för ca tre veckor sedan, men eftersom jag är den fantastiska bloggerskan som jag är så dyker det upp nu. Bättre sent än aldrig. 

Nu sitter jag på flyget på väg hem till Sverige. Har halsfluss och tycker synd om mig själv, och sen lite om folket omkring mig också som jag sitter och andas på. Har hänt massor av saker sen sist, bland annat har vår tränare fått sparken, lär väl få en ny till i vår men de senaste veckorna har tillbringats helt utan fotboll. Under Thanksgiving stannade jag på skolan med några andra stackars elever som hade det för långt hem. Blev faktiskt riktigt lyckat, flyttade in i några killar från fotbollslagets hus tillsammans med några andra tjejer och lagade mat och bildade en liten Thanksgiving-familj. Sen har vi åkt partybuss till Raleigh också, och jag och Vilma blev kvarglömda på klubben eftersom vi missade tiden som vi skulle åka hem. Som tur var kom våra amerikanska vänner tillbaka och hämtade upp oss. Två vilsna svenskor i USA är ju aldrig en bra ide. Sen har jag varit på basketmatch på NC state University också, riktigt coolt. Campbell är ju inte en så stor skola så det var kul att se ett stort universitet och hur det är på deras matcher. Sist men absolut inte minst har det hänt en mycket skojjig grej. Har fått en alldeles egen liten bil som jag kör runt med. Har blivit min nya bästa vän, som jag redan saknar väldigt mycket. 

När det här inlägget publiceras har jag redan kommit hem, kan inte lägga upp det än. Främsta anledningen är att jag inte har någon internettuppkoppling, men även om jag hade haft det så skulle det inte vara en bra ide, vill ju inte förstöra överraskningen! Har inte berättat för varken pappa eller Oscar att jag kommer hem, så om de inte har hunnit blivit misstänksamma än efter att både jag och mamma varit nära på att försäga oss ett antal gånger, så blir det nog en kulig julöverraskning. Efter julfirande hemma bär det av till Miami med Malin och hennes Au Pair kompis Rebecca, och sedan avslutas lovet i Atlanta med Alexis. Det gäller ju att leva när man lever, eller nått. 


Mina favvisar och jag

Lite Thanksgiving dricka


Ugly sweatshirt party!